ظالم زندگی شما کیست؟

امام علی ( ع) در جمله ای زیبا در نهج البلاغه می فرمایند :
بدانید که افراد ضعیف و ناتوان هرگز نمی توانند ظلم و ستم را دور کنند و حق جز با تلاش و کوشش به دست نمی آید . نهج البلاغه خطبه ی ۲۹
باید قبول کنید که پرودگار یکتا ، تنها خالق و مالک واقعی ما انسان ها است و اوست که ما را آزاد آفریده تا بتوانیم نماینده ای شایسته در زمین باشیم . خداوند هیچ کس را محکوم و ذلیل نیافریده . اگر محدودیت و کاستی در زندگی خود می بینیم به این دلیل است که خودمان این شرایط را انتخاب کرده ایم. هیچ کس نمی تواند ما را نه بدبخت و نه خوشبخت . انتخاب با ما است که می خواهیم فردی موفق باشیم یا فردی بیچاره. ما می توانیم از هر شرایطی خارج شویم و زندگی نوینی برای خودمان بسازیم. فردی که خود را ناتوان و بی اراده می بیند ، در ناکام کردن زندگی خودش، مجرم ردیف اول است. یعنی او متهم اول، به تباهی زندگی خویش است . زندگی ما دست ساز انتخاب های ما است . چیزی که الان می بینید ، نتیجه ی انتخاب سال های گذشته شما است. یعنی امروز تان، از افکار و اعمال گذشته تان شکل گرفته است.
حقیقتاً ما توانایی تغییر اوضاع زندگی را داریم . هیچ موجودی درعرصه هستی، تواناتر از انسان وجود ندارد. ظالم واقعی زندگی ما یا منجی زندگی ما ، در وجود خودمان نهفته است. افکار ، گفتار وتصمیمات ما هستند که شرایط زندگی ما را می سازند.
وجود انسان، یک شاهکار بی همتا و بی نقص است . انسان بوسیله ی نیروی الهی که در وجود خود دارد، می تواند زندگیش را به اوج موفقیت برساند یا خود را از این نعمت عظیم الهی بی بهره کند و شاهد بردگی خودش در زندگی باشد.
ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمند سازی فردی و نیروی انسانی
راهکارهای علمی و کاربردی کامیابی
مدیر سایت کلید اوج
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن