قدرتمند کردن کودکان

تحقیقات نمایانگر این مطلب هستند که بسیاری از ناهنجاری ها و بزهکاری های کودکان، ناشی از محرومیت از عشق و محبت و هم جوشی با آن ها است . محرومیت کودکان و به اصطلاحی فقر احساسی و عاطفی ، زمینه ی جذب نوجوانان و جوانان را به مسائل دیگر فراهم می آورد .وقتی فضای خانه را برای فرزندان، خالی از لطف ، شور ، انرژی عاطفی و موج احساسی مثبت می کنید ، در واقع میدان را برای جذب مسائل چاش برانگیز و امواج منفی به درون خانه فراهم می سازید.
زمینه ی رشد بلوغ عاطفی و احساسی کودکان و فرزندان، نیاز به تولید موج مثبت و هم جوشی و پیوند از سوی شما با آن ها را دارد. تأثیر و قدرت موج مثبت و توجه عاطفی از انرژی قوی تر است. هیچ چیز در زندگی برای فرزندان اسفناک تر از این نیست که ارزش توجه به فرزندان را با کم ارزش تر جابجا و جایگزین کنید .
اگر کنترل فرزندان و هدایت آن ها را از دست بدهید ، ناسازگاری ها و نابسامانی های این کودکان دست پاگیر خلاقیت ، افتخار و شکوفایی زندگی و خانواده شما می شود . در واقع باید سعی کنید که با مراقبت از کودکان و توجه به فرزندان، برای خودتان لحظات دلنشین و با ارزشی خلق سازید ، در غیر این صورت ناهنجاری فرزندان شما ، دست پاگیر رشد زندگی شما می شوند.
کودکان و فرزندان شما قیمتی ترین و باارزش ترین گوهر و امانت الهی هستند که در زندگی دارید . به یاد داشته باشید که عزت ، سرافرازی و افتخار شما در زندگی ، با تحویل فرزندان برومند ، شجاع و موفق به جامعه ، محک و ارزیابی می شود . رشد شخصیت فرزندان شما ، نشانه ی رشد و جایگاه خانواده است .
با فراهم کردن موقعیت های مناسب با میزان توانایی جسمی ، روحی و سنی فرزندان ، می توانید فرصت ها احساس برانگیز مثبت و کارامدی ، برای آن ها فراهم کنید. با کمک به ایجاد احساس کفایت در فرزندان ، می توانید فرصتی هایی برای درخشش آن ها در بزرگ سالی ایجاد کنید . فرزندان در پاره ای از موارد باید برای حفظ مسئولیت و کارامدی ترغیب و تشویق شوند. باید به فرزندان بیاموزید که قدرت تصمیم گیری و انتخاب دارند . برای آن ها راه قدرت تصمیم گیری ، اتخاذ مسئولیت و انتخاب مهم را فراهم کنید . فرزندان باید با توانمندی های خودشان رو به رو و آشنا شوند . فرزندان در هر سنینی با روش خود ، می توانند به کفایت های فردی و اجتماعی و کشف استعدادهای خود دست یابند.
نویسنده: ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمندسازی فردی و نیروی انسانی
ومدیر سایت
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن