چرا باید بزرگ فکر کرد؟

چرا باید بزرگ فکرد کرد؟
از کلمنت استون یک سخن زیبا و عمیق و ژرف وجود دارد . او بیان می کند : در زندگی انسان ها یک تفاوت کوچک وجود دارد، اما همین تفاوت کوچک باعث ایجاد تفاوت های بزرگی در زندگی آنها شده ا ست. آن تفاوت کوچک، نگرش است.
اگرمی خواهید در زندگی به فردی موفق تبدیل شوید باید معمار و سازنده گرای افکارتان باشید. آنهم از نوع افکار قوی و آینده ساز. زندگی با افکار ضعیف و سست ، یک زندگی عقب مانده و شکننده خواهد بود .
افکار بزرگ نتایج بزرگ دارند و افکار کوچک نتایچ کوچک.
من از گذشته زندگی شما خبر ندارم ولی وقتی افکارم را تغییر دادم تمامی شرایط معنوی و مادی زندگیم تغییر کرد.
من معتقدم آنچه که کیفیت زندگی را غنا می بخشد داشتن ثروت و شرایط مادی نیست بلکه برخورداری از افکار قوی و سازنده گرا است که تضمین کننده یک زندگی درخشان است. من درطی سال های زیادی زندگی افراد زیادی را به دلیل فعالیتم مورد تحلیل قرار دادم و با آنها مصاحبه داشته ام؛ انسان های برنده و بازنده زیادی را ملاقات کرده ام و شرایط زندگی آنها بررسی کردم. افراد شکست خورده ای که در گذشته از یک موقعیت مناسب و از فرصت های عالی بهره می بردند ولی به دلیل محرومیت از افکار پیشرفت گرا، رفته رفته زندگی آنها کوچک و کوچک تر شد، ولی در نقطه مقابل، رفتار موفق های زیادی را از اقشار مختلف جامعه مانند کارآفرینان، تجار موفق و مدیران بزرگ مورد مطالعه خودم قرار دادم که در گذشته با محدودیت های زیادی در زندگی رو به رو بوده اند ولی به لطف بهره مندی از افکار بزرگ ، از شرایط نابسامان و محدود زندگی عبوره کرده و اکنون به قهرمانان جامعه و کشور خودشان تبدیل شده اند. استاندار موفق و نخبه ای که در دوران کودکی و نوجوانی در فقر شدید زندگی می کرد ، تا کارآفرینی که تجارت عظیم خود را از یک کاری دستی بنا نهاد و خانمی قهرمانی که با دو فرزند رها شده و بی پناه از سوی همسر، اکنون به یک کارآفرین بزرگ تبدیل شده است .
من می گویم : تفکر، یک نعمت بزرگ الهی است، البته، تفکر بزرگ .
یک نکته ی مهم وجود دارد . آن نکته این است، هیچ چیز در این عالم بعد از قدرت الهی، قدرتمند تر از فکر نیست. بزرگان چقدر زیبا گفته اند: فکرت را عضو کن ، زندگی عوض می شود. حقیقت این است.
وظیفه ی شما به عنوان یک انسان زنده این است که بزرگ فکر کنید . اگر به این عمل دست نزنید مثل یک مرده متحرک می شوید که هیچ احساسی نسبت به خودش ندارد.
تنها راه ایجاد تغییرات بزرگ درزندگی ، ایجاد افکار بزرگ است. اگر شیفته و دل باخته ی یک زندگی شکوه همند هستید باید شیوه های فکر کردن شما هم باشکوه باشد. راه دست یابی به دستاوردهای بزرگ، احساس قدرت در زندگی و رهایی ازقفل و زنجیر محدود بینی است. اگر ذهن تان را با افکار منفی، محدود بین کنید ، زندگی تان هم محدود می شود. این مسأله هیچ ربطی به سیاست ، پدر یا مادر ، یا اقتصاد نابسامان ندارد. باید از افکار منفی ، محدودیت نگر و سست عنصر، رها شوید و به آنها مثل سم زندگی نگاه کنید تا بتوانید خودتان را در اوج قله های موفقیت ببینید . اگر اجاز بدهید که ذهن شما در فضای کم بینی سیر کند، زندگی شما در اسارت زنجیرهای بردگی، فلاکت و بدبختی سپری می شود .
اگر شرایط زندگیتان در کنترل شما نیست ولی حقیقتاً صددرصد افکارتان که در دست شما و اختیارتان است . سعی کنید مدیریت افکارتان را در دست تان خودتان بگیرید تا بتوانید شرایط تحول ساز و فرصت های بزرگ را در زندگی خلق کنید.
مالک افکار بزرگ باشید تا صاحب یک زندگی شکوهمند و با افتخار شوید. بزرگ اندیشی به انسان قدرت ، خلاقیت ، جسارت و قدرت آزادی عمل می بخشد. افکار بزرگ در سرتان بپرورانید تا آزاد زندگی کنید.
انسانی که افکار بزرگی نداشته باشد مثل پادشاهی است که سرزمینی برای حکومت کردن ندارد. زندگی بدون اندیشه های بزرگ، هیچ نکته ی افتخارآمیزی ندارد. این نوع زندگی، هر لحظه اش، مورد تهدید عوامل بیرونی و درونی است . در این سبک زندگی هیچ امنیت و آرامشی به چشم نمی خورد . دستاوردهای فکربزرگ و قوی را با اهمیت تلقی کنید. تا زمانی که با افکار بزرگ به فکر صعود هستید ، مثل یک پادشاه قوی بر زندگی خودتان حکمروایی می کنید.
شکل زندگی کنونی شما با هر شرایطی که دارد، از افکار گذشته شما شکل گرفته و آنچه تا سال های آینده به دست خواهید آورد، از افکار امروز شما ترسیم خواهد شد. پس از هم اکنون با افکار زیبای خودتان برای ساختن فردایی درخشان و آینده ای بهتر، تلاش بیشتری به خرج دهید.
در پایان به نقل از آرنولد شوارتزنگر، قهرمان فوق ستاره بدن سازی جهان ومرد سیاست، تجارت و هنر:” من بزرگ فکر می کردم ومی خواستم رویاهای بزرگی داشته باشم.
ابراهیم علی عزیزی
مدرس روان شناسی انگیزش پیشرفت
پایه گذار مهندسی تفکر پیشرفت گرا
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن