۱۵ رفتار ثروت ساز که فقیران انجام نمی دهند

۱۵ رفتار ثروت ساز که فقیران انجام نمی دهند
به چه دلیل باید مراقب عادت کردن به عادت های فقیرانه بعضی از افراد باشید؟
یک چیز در سازماندهی و ساماندهی شرایط مالی زندگی شما نقش اساسی دارد . این عامل، اساس و زیر بنای تبدیل شدن شما را به یک انسان ثروتمند یا انسان فقیر یا انسان پیشرفت طلب یا انسان بی انگیزه را رقم می زند. اصولا این عامل منبع خوشبختی ما یا بدبختی ما است . نام این عامل” عادت “است.
ما قانونى داریم که همیشه ثابت است:
این قانون به ما می گوید :
“ما انسان ها به قرار گرفتن در بعضی از محیط ها عادت می کنیم”
“ما انسان ها با بعضی از شرایط سازگار و به آن شرایط عادت می کنیم”
“ما انسان ها به گفتن بعضی از سخنان عادت می کنیم”
“ما انسان ها به نشان دادن بعضی از رفتارها عادت می کنیم”
” ما انسان ها به پرورش و ساختن بعضی از باورها و نگرش ها و افکار عادت می کنیم “
اگر می خواهید پولدار شوید باید مراقب عادت های فقیرانه بعضی از افراد باشید.
اینکه چرا برخی افراد به سوی پولدار شدن خیز بر می دارند و برخی دیگر همیشه اندر خم یک کوچهاند، همگی، به شیوه عادت های آنها مربوط می شود . نکته مهم اینجاست که ذهن شما، با توجه به رفتار و عادت ها، به دنبال شرایط و نشانه های همسو با خودش در محیط پیرامون به جستجو می پردازد و سعی در مشغول کردن زندگی شما به همان جهت عادت ها می کند. اگر عادت شما بر مدار ثروتمندان فعال است ذهن شما به جستجوی افراد ثروتمند ، راهکارهای ثروت ساز ، ایده های پول آفرین می پردازد، ولی اگر رفتار شما بر اساس عادت های بیپول ها باشد، ذهن شما ، باعث می شود تا با افراد ، محیط ها و ایدهای فقیرانه همنشین شوید. یعنی تحول دردرآمد ، رفاه و شکوفایی مالی زندگی تان و آشنایی با افراد، محیط ها و شرایط و ایدهای پول ساز، به رفتار و عادات پول ساز شما بستگی دارد .
نکته مهم در مورد عادت ها این است که در بعضی از مواقع فکر نمی کنیم که عامل عقب ماندگی و پسرفت و ناکامی زندگی ما، از همین عادت ها سرچشمه می گیرد . چرا ؟ چون ما به تکرار بعضی از رفتارها ، افکرا و سخنان عادت و با آنها زندگی می کنیم.
یکی از خطرناک ترین عادت های فقیرانه که به سختی می توان از آن رها شد، عادت به همنشینی و وقت گذرانی با افرادی است که رفتار و عادت های فقیرانه دارند. متأسفانه و متأسفانه ، ممکن است خیلی از این افراد جزء نزدیک ترین افراد به ما باشند . اقوام، خواهر و برادر عزیز، مادر و پدر ، همکاران ، دوستانو حتی همسر عزیزمان.
عزیزان اگر با آدم های سست اراده ، منفی باف و شکست خورده و کم باور همنشین شوید و ایده ها و افکار آنها را سر لوحه زندگی خودتان قرار دهید ، روحیه و نگرش این افراد در شما نفوذ می کند و کم کم به بدبختی عادت می کنید . می دانید چرا ؟ چون این افراد جزء نزدیک ترین اشخاص به شما هستند ، فکر می کنید که این یک امر بی خطر و بی ضرر است و آن را طبیعی می بینید.
اگر با آدم های همیشه نالان ، همنشین باشید فردی همیشه نالان می شوید و آن را طبیعی می دانید….
اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می شوید، ولی در نهایت شما هم عادت می کنید به دیگران دروغ بگویید. و اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، حتی به خودتان هم دروغ خواهید گفت.
عزیزان اگر می خواهید به فردی ثروتمند تبدیل شوید باید بیشتر وقت خودتان را با آدم های هدفمند و پر انگیزه و موفق سپری کنید،چون روحیه و نگرش آنها در شما اثر مثبت می گذارد و شما را به فردی با انگیزه و مثبت نگر عادت می دهد .از امروز تصمیم بگیرید که می خواهید به مجموعه افرادی ملحق شوید. اگر انتخاب شما در گروه افراد موفق باشد یقیناً ، زندگی خود را در مسیر رشد و توسعه می ببینید.
سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است ، که چرا همنشینی با افرادی که دارای رفتارهای فقیرانه هستند، باعث بیپولی ما می شود ؟ چون افراد فقیر خصوصیاتی دارند که افراد پولدار و موفق از آنها پرهیز می کنند .
افراد فقیر، اصولا :
۱-اهل ریسک نیستند،
۲- اهل ایده پردازی نیستند،
۳- اهل ارتباط گیری با دیگران نیستند،
۴- اهل هدفمندی نیستند،
۵- اهل بلند پروازی نیستند،
۶- اهل مثبت نگری نیستند،
۷- اهل عمل نیستند،
۸- اهل مدیریت زمان نیستند،
۹- اهل آینده نگری نیستند ،
۱۰- اهل اولویت بندی و برنامه ریزی در زندگی نیستند،
۱۱- اهل پس انداز و سرمایه گذاری و مدیریت منابع مالی نیستند،
۱۲- اهل خودباوری و اعتماد به نفس نیستند،
۱۳- اهل مطالعه و تحقیق نیستند،
۱۴- اهل خلاقیت و نوآوری نیستند،
۱۵- اهل بی توجه ای به قضاوت دیگران نیستند،
به طور کلی اکثر افراد فقیر به این دلیل فقیرند چون سرشار از عادت ها و رفتار فقیرانه هستند و همین عادت ها به آنها اجازه نمی دهد که آنها در دنیای شکوهمند ثروتمندان سیر و سیاحت کنند.
ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمند سازی فردی و نیروی انسانی
راهکارهای علمی وکاربردی موفقیت و کامیابی
مدیر سایت کلید اوج
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن