استراتژی پس انداز ثروتمندان با فقیران

استراتژی پس انداز ثروتمندان با فقیران
اگر تلاش دارید که در راه پولدار شدن از طریق پس انداز کردن پولتان قدم بردارید ، قبل از ورود به این بحث مجبورم که به یک نکته ی مهم اشاره کنم. ثروت واقعی با داشتن مقداری پول معین و یک پس انداز ساده، به دست نمی آید ، بلکه ثروتمند شدن نیاز به یک ذهن ثروتمند دارد.
من همیشه به معنا و نحوه ی پس انداز، به نسبت عرف رایج جامعه، نگاهی متفاوت دارم. به این معنا که جایگاه پس انداز را از دو بعد مورد تحلیل قرار می دهم . بُعد اول، پس اندازی است که مخصوص نگرش ذهن فقیرانه است و بُعد دوم، نگاه به پس انداز از ذهن ثروتمند است.
برای من نوع و نگرش پس انداز فقیران با ثروتمندان ، از زمین تا آسمان فرق می کند . ثروتمندان به سبکی متفاوت از فقیران ،پول خود را پس انداز می کنند . استراتژی پس اندار ثروتمندان به هیچ عنوان با برنامه پس انداز فقیران یک شکل نیست . به نوعی ، پول در صندوق پس انداز فقیران همیشه راکد و غیر کارآمد است ، ولی پول در خزانه ثروتمندان، مثل یک رود خروشان همیشه جاری و تازه است.
فقیران برای روز مبادا پس انداز می کنند ولی پولدار ها برای توسعه و رشد ابعاد تجاری و اقتصادی ، پس انداز می کنند، به همین دلیل پول در نزد فقیران راکد و بی انرژی است ، ولی در زندگی ثروتمندان، اثربخش و تکثیر شونده است .
در ذهن فقیران دیدگاه آینده نگر برای پس اندار وجود ندارد ولی در نظر ثروتمندان، پول وسیله است برای ساختن آینده با شکوه تر.
فقیران به محدودیت منابع باور دارند. نگرش فقیران به پس انداز محدودنگر است.آنها جهان اطراف خود را با کمبود محدودیت منابع پول و سرمایه می بینند و به همین دلیل ، وابستگی جنون آمیزی به پول پیدا می کنند در صورتی که نگرش ثروتمندان به پول یک ذهنیت رویش زا است ، از این جهت ثروتمندان ، در بحث افزایش ثروت و توسعه آن ، خیلی جهش دار تر از فقیران ، پول را در خزانه زندگی خود می بینند.
پس انداز ثروتمندان در منابعی سرمایه گذاری می شود که با وجود بحران ها می توانند، دوباره شرایط را بازسازی کنند و ثروت خود را از نو به دست بیاورن . ولی برای فقیران چنین شرایطی به سادگی رخ نمی دهد . اگر سرمایه ی آنها با بحران رو به ر و شود ، شرایط جبران و باسازی بحران ها به سادگی به دست نمی آورند .
فقیران بیشتر بر روی میزان مشخص پس انداز و آنچه دارند تمرکز می کنند ولی دیدگاه ثروتمندان توسعه نگر و شجاعانه است . به واسته ثروتمندان ، ثروت خود را پروار بندی و فربه می کنند ولی فقیران پس انداز خود را همیشه در یک وزن ثابت حفظ می کنند.
نگرش فقیران به پیامدهای آخر عمر ، دیدگاه کارافتادگی است ، در صورتی که ثروتمندان در انتظار کسب آرامش و آسایش و پویای بیشتر هستند.
فقیران همیشه دل نگران پول و سرمایه ی خود هستند و هیچ لذتی از زندگی نمی برند، ولی ثروتمندان از وابستگی به پول محفوظ هستند و به هیچ عنوان دغدغه کاهش ثروت و پول را ندارند و در کمال آرامش از زندگی لذت می برند. به همین دلیل فقیران هیچ وقت فرصت لذت بردن از زندگی و پول خود را به دست نمی آورند ، ولی ثروتمندان ، همه همیشه در حال لذت بردن از ثروت خودشان هستند.
ثروتمندان همیشه روی پای خودشان هستند و استحکام زندگی آنها به منابع درونی کارآمد خود شان وابسته است . ولی پایه های زندگی فقیران به منابع پس انداز آنها وابسته است. این سبک از زندگی ، بسیار سست و شکننده است زیرا با هر تلاطم مالی ، تشویش ذهنی آنها بیشتر می شود.
در نهایت، هدف ثروتمندان از پس انداز ، دست یابی به آزادی ولی فقیران هیچگاه به این موهبت بزرگ نمی رسند و همیشه برده و اسیر پول هستند.
ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمندی فردی و نیروی انسانی
راهکارهای علمی و کاربردی موفقیت و کامیابی
مدیر سایت کلید اوج
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید
شما