زنان ثروتمند و کارآفرین می شوند

زنان ثروتمند و کارآفرین می شوند
(قسمت اول)
عصری که در آن زندگی می کنیم ، نویددهنده شکوفایی در حوزه تولید ثروت و پویایی اقتصادی بانوان است. به نوعی می توان جامعه را به سوی ” زنان ثروت سالار ” رشد داد.
زمان آن فرا رسیده که نگاه تک بعدی به ثروت و کسب و کار مرد سالارانه را از ذهن و باور خودمان پاک کنیم . در این نگرش باید یک بازنگری جدید بوجود آید و در تعاریف جدید ثروت و کسب درآمد ، به زنان ثروت سالار ، توجه ای ویژه و جایگاهی شایسته تر ارائه شود .
بانوان باید از حصار تمرکز کسب و کار و ثروت مرد سالارانه، بیرون بیایند و به توانمندی های خودشان تفکری نوین داشته باشند . زمان فرو پاشی دیوار این باور که ” اقتصاد و ثروت در کنترل مردان است” ، فرا رسیده .
متأسفانه، در بعضی از افکار و فرهنگ ها، شاهد فاصله ی کنترل شرایط اقتصادی در بین مردان و زنان هستیم . در این فضا، می بینم که تعداد قشر مردان ثروتمند ، بیشتر از جمعیت زنان است . سطح درآمد بین زنان و مردان فاصله ی معناداری با هم دارد. در یک نگاه ساده لوحانه، خیلی ها این تفاوت و فاصله را به هوش مالی و هوش اقتصادی، خانم ها نسبت می دهند.
اگر چه مردان توانایی خود را در کسب درآمد در خارج ازمنزل به نمایش می گذارند ولی خانم ها از این امر مستثنی نیستند و می توانند حتی در شرایط خانه داری به کسب درآمد مشغول شوند. یعنی خانم ها از تمرکز چند بُعدی برخوردارند.
خانم ها به تنها چیزی که احتیاج دارند ، مقداری اعتماد به نفس و خودباوری است.
خانم ها می توانند با تزریق خودباوری در وجود خویش، از شرایط یک زندگی ابتدایی و معمولی خارج شوند و به ماجراجویی های بزرگ اقتصادی تازه ای دست بزنند . زنان حتی می توانند هم دوش مردان ، در تولید ثروت و درآمد عالی خانواده ، نقش بسزایی داشته باشند.
خانم ها می توانند مردان را در ترغیب یک تجارت خانگی پول ساز یاری دهند و مثل یک تیم قوی ، در کنار هم، به کسب درآمد عالی و تولید ثروت در خانه اقدام کنند.
شکی نیست که خیلی از خانم ها، کار در خانه را دوست دارند و در کنار خانواده بودن برای آنها امری لذت بخش است. اما می توان در کنار فعالیت های مقدس خانه داری به فعالیتهای خوب اقتصادی مشغول بود . چرا ؟ چون ما در عصری طلایی قرار داریم که فرصت های بی نظیری در پیش روی ما باز کرده . خانم ها در کنار فرصت های بوجود آمده ، می توانند در منزل، اقدام به کارهای اقتصادی بزرگی بکنند. کم نیستند بانوان بزرگ کارآفرینی که با وجود داشتن مشغله فرزند و کارهای منزل ، پا را از کارهای تکراری و روز مرگی زندگی فراتر گذاشته و حتی برای خود و اعضای خانواده، شغلی جدید تأسیس کرده اند. این خانم ها با نگرش ، ” نمی شود ، نمی توان ، ناممکن است ، باور نمی کنم ” و خیلی از افکار مزاحم ، مبارزه کرده و به سلحشوران تحول مالی و اقتصادی زندگی تبدیل شده اند.
آسیبی که امروزه بیشتر خانم های خانه دار را تهدید می کند، وقت است. اکثراً زنان با درگیر شدن و تمرکز بیش از حد بر شرایط عادی زندگی ، زمان مفید خود را هدر می دهند . البته مشکل در جنس زنانه نیست ، مشکل در عدم داشتن هدف و مقدار کم خودباوری است . کسی که با شرایط بی هدفی رو به رو شود ، مجبور می شود که اوقات فراغت خود را با کارهای بی ثمر دنبال کند. این بی هدفی ، زن و مرد نمی شناسد.
نباید فراموش کرد که خانه دار بودن یک شغل نیست ، یک هنر است ، خانه ای آراسته ، دست پخت عالی ، کودکان تربیت یافته، همه و همه، مهارت هایی هستند که مایه ی غرور و افتخار می باشند . شکی نداریم که مدیریت خانه ، یک هنر و روشی فوق العاده ظریف و نیاز به مهارت ویژه دارد. اما خانم ها می توانند با همین مدیریت عالی ، در زمینه ی فعالیت اقتصادی ، به زیبایی تمام ، بدرخشند و در کنار همسر خود ، اقدام به تولید ثروت در میان خانواده کنند.
خانم ها با توجه به توانمندی و تسلطی که بر مدیریت هوش اقتصادی، مسئولیت پذیری و تعهد عالی به تحکیم خانواده دارند ، می توانند در زمینه کسب درآمد، هم در خانه و هم در کار اقتصادی مشارکت داشته باشند .
خانم های شجاع و دلیر ، بدانند ، ما در یک عصر طلایی قرار داریم. این دوران، یک دوران بی نظیر و برجسته به لحاظ شکوفایی صنعتی است. این عصر با توجه به رشد صنعتی و فناوری ، به ما فرصت های عالی داده که با کمترین هزینه ، می توان اقدام به کارهای اقتصادی و کسب درآمد عالی کرد. این عصر، عصر زنان و خانم ها ثروتمند و کارآفرین است، زنانی که می توانند باورهای غلط و فرهنگ اشتباه در مورد خودشان را عوض کنند و پا در میدان های جدیدی اقتصادی ثروت ساز بگذارند.
در طی مطالعاتی که بر روی این موضوع داشتم ، متوجه این داستان جالب از رسول اکرم (ص) شدم . حضرت خدیجه(س)، همسر پیامبر اکرم (ص)، زنی بازرگان و متمول بودند که ایشان به اِمرأهالقریش (یعنی شاهزاده خانم قریش) شهرت داشتند. طبق برخی نقل ها، این بانوی گرامی بیشتر در خرید و فروش پارچه ابریشم فعال بودند. و پیامبر (ص) ابتدا در کاروانهای تجاری ایشان کار میکردند. حضرت خدیجه با تماشای امانتداری و کاردانی پیامبر ، از ایشان خوشش آمد و گفته میشود این حضرت خدیجه (س) بودهکه از پیامبر گرامی (ص) خواستگاری کردهاست. رسول اکرم )(ص) از نقش اقتصادی زنان در توسعه و تحکیم خانواده کاملاً مطلع بودند و به همین دلیل در کنار این بانوی گرامی در امر تجارت فعالیت های تجاری را دنبال می کردند.
خانم ها باید سعی کنند که قبل از ورود به هر کاری و اقدام به هر فعالیت اقتصادی ، باید باور به “فکر ثروتمند” را در درون خودشان رشد و تقویت کنند .
اگر باور داشته باشید که لایق ثروت و موفقیت هستید ، این نگرش و باور در روح و جسم تان رشد می کند و شما را به سوی برنامه ها و فرصت های ثروت ساز هدایت می کند. قانون کسب ثروت و موفقیت، مانند دیدگاه ما انسان ها کار نمی کند . این قانون ، جنس مرد و زن نمی شناسد . همانطور که قانون فقر هم ، چنین است ، یعنی فکر فقیر هم در سر مردان وجود دارد و هم در سر خانم ها.
قانون ثروت یا فقر ، موفقیت یا شکست تبعیض جنسیتی ندارد . بلکه تنها چیزی که برای این قانون اهمیت دارد، “باور” است. باور است که می گوید : تو لایق ثروت و کامیابیاهستی، یا لیاقت آن را نداری. انسان هر اعتقاد و نگرشی را باور کند ، همان می شود.
زنان،می توانند همانند مردان، کسب و کار ویژه را مدیریت کنند. مشکل از توانایی زنانه نیست ، مشکل در باور بعضی از افراد است. ثروت و تمول شیفته افرادی می شود که صاحب افکار ثروتمند هستند نه جسم فیزیکی زن یا مرد.
شاید باورش کمی سخت باشد ، ولی بسیاری از مشکلات اقتصادی خانواده ها ناشی از نداشتن هوش مالی و مدیریت اقتصادی مردانه است . مردان باید برای افق های آینده شغلی و مالی خانواده برنامه های رشد محور و آینده ساز تنظیم کنند . اگر مردان بتوانند شغلی و یا کسب و کاری فراهم کنند که خانم خانه هم در آن مشارکت داشته باشد ، پاشنه اقتصاد خانواده تظمین تر می شود. چرا ؟ چون اگر زنان می توانند در کنار مردان، اقدام به تولید موج مثبت ، امید و خودباوری کنند و در حرکت دادن و تشویق مردان به سوی تولید ثروت در خانه به خوبی موفق شوند.
توانمندی های عظیمی در درون انسان ها وجود دارد . ناممکن ، چه برای زن و چه برای آقا وجود ندارد . همان قدرتی که در وجود آقایان است در خانم ها هم وجود دارد. زنان، با خانه داری، معنی نمی شوند، بلکه مدیریت خانواده معنا می یابند . زنان در میان خانواده یک قدرت اثربخش و استراتژیک هستند. آنها نقش آفرین شرایط مختلفی در زندگی هستند که بعضی از آنها از عهده ی آقایان خارج است.
وقت آن است که برخیزید و توانمندی های خودتان را آشکار سازید و به همه نشان دهید که کارآمدتر از آن هستی که خیلی ها باور دارند. خودتان را پیدا کنید و با اعتماد به نفس ، سرتان را بالا بگیرید و بگویید : ” من یک زن صاحب یک فکر ثروتمند هستم.” عصر، عصر شما است ، ” زنان ثروت سالار”.
ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمند سازی فردی و نیروی انسانی
راهکارهای علمی و کاربردی موفقیت و کامیابی
مدیر سایت کلید اوج
با سلام و احترام خدمت استاد بزرگوار آقای عزیزی
بنده دو سال است که در کنار آقای عزیزی مشغول بکار هستم. باعث افتخار و مباهات اینجانب است که انسان فرهیخته و بزرگواری همانند ایشان در کنارم است. در طی این سالها با خواندن کتابها و استفاده از راهنمایی ها و مشاوره های ایشان شاهد بازشدن افق های جدید در زندگی شخصی و شغلی خودم بودم. از کسانی که به دنبال پیشرفت در زندگی شخصی و شغلی و هر زمینه دیگری هستند پیشنهاد می کنم به این سایت مراجعه کنند. در سال جدید برای استاد عزیزی بهترین ها را از خداوند منان خواستارم.