جامعه کارشناسان حرفه ای شکست خوردگی

جامعه کارشناسان حرفه ای شکست خوردگی
بیشتر افراد شکست خورده، افراد خیالباف موفقی هستند . یک انسان شکست خورده، چنان می تواند خیالبافی های منطقی و علمی برای علت شکست هایش سرهم کند که گویی در مقام یک “کارشناس حرفه ای شکست خوردگی”، در حال دفاع علمی از پایان نامه ی شکست هایش است . حقیقتاً چنین افرادی در توهم شکست هایشان خیلی خیلی پیروز و درجه یک و دقیق هستند. مراقب چنین کارشناسان شکست خوردگی، در اطراف خودتان باشید. آنها به راحتی می توانند شما را قانع کنند که شکست خوردن خیلی ساده تر از این است که فکرش را می کنید . آنان به راحتی می توانند بر اراده و باورهای شما مسلط شوند و دنیای توهم زایی از ناکامی و بیچارگی برای شما بیافرینند. این افراد آفرینشگرهای بدبختی و فلاکت هستند. آنها کاری به شما می کنند که از ” خیال شکست” ، بیشتر از خود عامل شکست ، شکست بخورید. یعنی به شما کاری می کنند که قبل از رو به رو شدن با هر شرایطی، خودتان را فردی شکست خورده بدانید. آنها به صورت حرفه ای ، مهارت دارند که از کاه، کوه های ناممکن بسازند. این جامعه کارشناسان شکست خورده را به راحتی می توانید در این تیپ های شخصیتی شناسایی کنید. افراد همیشه نالان، افراد منتقد از زندگی ، افراد منفی باف ، افراد بدبین و شکاک، افراد گوشه گیر، افراد ناکارآمد ، افراد ناراحت و عصبی، افراد ناامید و افراد ترسو ، افرادی که به صورت جنون آمیز و وسواس گونه به اخبار و رسانه های وحشتاناک توجه ای ویژه می کنند ، افرادی که مدام به دنبال خبر پراکنی و انعکاس اخبار بد از دنیا ، کشور ، شهر ، محله ، همسایه ، اقوام ، خانواده و در آخر از خودشان هستند . این نسل از جامعه کارشناس، که من نام آنها را ” مرثیه سرایان کامیابی، می نامم ، آینده ی زیستن بر روی این زمین را ناامید کننده می بینند و به راحتی، شما را از هر نوع تلاش و پشتکاری دلسرد و ناامید می کنند و حتی شما را آماده مرگ تدریجی ترس از زندگی ، می کنند.
این افراد قدرت اثر گذاری عجیبی در ایجاد شک و تردید در وجود شما دارند . از این افراد مهارتی جزء فرافکنی و ارتعاش امواج ترس و ناامیدی در محیط اطراف ، خانواده ، همکاران ، و دوستان ندارند. و شما درسی جزء احساس درماندگی و ناتوانی از آنها نمی آموزید.
این کارشناسان، دستاوردهای موفقیت افراد موفق را این گونه کارشناسی و تفسیر می کنند :” تو نباید به فکر موفقیت باشی ، چون افراد موفق ، افراد خوش شانسی هستند ، چون افراد موفق افرادی با هوش و زرنگ هستند . چون افراد موفق افرادی دزد و پلید هستند. چون افراد موفق به جهنم می روند. چون افراد موفق با پارتی به اینجا می رسند. چون افراد موفق با پول و ثروت به ارث رسیده به اینجا رسیده اند. چون افراد موفق نفسشان از جای گرمی بلند می شود و در نهایت خدا یار آنها است. پس بی خیال موفقیت باش.”.
این کارشناسان شکست خوردگی ، با تفکرات ساده لوحانه خودشان به سادگی، عظمت روح الهی انسان را بی خاصیت و بی اثر می بینند و توانایی انسان را برای ایجاد تحول و دگرگونی زیر سوال می برند .
حالا فرض کنید اگر قرار بود این افراد دنیا را مدیریت می کردند، باید آماده چه شرایطی می شدیم ؟
بازهم می گویم که شیطان فقر و بدبختی و ویرانی ، با این افراد به راحتی همنشین است. اگر به الگوهای فکری افراد اطراف خودتان کم توجه باشید ، به شدت تحت تأثیر اتمسفر روانی و روحی این افراد قرار خواهید گرفت و در این راستا نباید تعجب کنید که چرا از در و دیوار، برای شما بدشانسی و نابسانانی، اختلاف و تنش در زندگی ، کاهش درآمد و ضعف روحی می بارد.
افرادی که شیفته ی اوج، عاشق پویای زندگی خودشان ، خانواده و آینده فرزندان خود هستند ،از همنشینی با این تیپ افراد شدیداً پرهیز می کنند. همنشینی و مشورت با این افراد چیزی جزء ندامت و پریشانی به همراه ندارد. نکته ای که رسول اکرم (ص) به صورت پند به امام علی (ع) به آن اشاره کرده اند:
ای علی ، با ترسو مشورت مکن ، زیرا او راه بیرون آمدن از مشکل را بر تو تنگ می کند.یک هزار حدیث ص ۱۰۶
این کارشناسان ، این گونه شما را نصیحت می کنند : « تو هنوز تا آن اندازه توانمند نیستی که به این هدف و خواسته برسی » ؛ « تو آمادگی و ظرفیت دست یابی به این هدف را نداری » و غیره .
شیطان به وعده ی فقر و ترس بی چیزی شما را به کارهای زشت و بخیلی وادار کند.(سوره بقره آیه ۲۶۷)
فراموش نکنید که انسان ها در یک چیز با هم مشترکند ، آن هم متفاوت بودن آنهاست. قرار نیست هر کسی، شما را با نوع باورهای خودش قضاوت کند. شما توانمندی هایی مخصوص خودتان دارید. قرار نیست که شما مثل شکست خودرگان تسلیم شرایط و چالش ها زندگی قرار بگیرید. افراد منفی باف ، تلاش می کنند به صورت مکرر ، ابرهای سیاه را به شما گوشتزد کنند. آنها خبری از نزدیکی بارش باران از ابرهای سیاه نمی دهند ؛ آنها استاد تماشای دنیای تیرگی هستند . مراقب آنها باشید. مهم نیست که این افراد چه فکر و باوری دارند ، مهم این است که شما در مورد خودتان چه باوری دارید.
ابراهیم علی عزیزی مدرس توانمند سازی فردی و نیروی انسانی
راهکارهای علمی وکاربردی موفقیت و کامیابی
مدیر سایت کلید اوج
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن