آموزش توانمندسازی بازاریابی پیشرفت گرا

آموزش توانمند سازی بازار یابی پیشرفت گرا
بازاریابی پیشرفت گرا نوعی بازاریابی است که با مصرف کننده با سطوح گوناگون ارتباط برقرار می کند. این سبک از بازاریابی نه تنها مبتنی بر راهکارهای فروش حرفه ای است بلکه بر جنبه های انگیزشی و شناختی بازار یاب هم در میزان موفقیت فروش تآکید می وزد.برای نمونه ، اگر از شما بپرسند خودتان را چقدر باور دارید، چه امتیازی به خودتان خواهید داد؟ ۱۰۰ درصد یا ۹۰ درصد ، ۸۰درصد ،۵۰ درصد…. . بازار یابی پیشرفت گرا با باورهای شما به پیشرفت بالا یا به نوعی باور به پیشرفت زیاد در شما کار دارد. در واقع این نوع روش بازاریابی حتی قبل از آنکه با مشتری وارد چرخه ی ارتباط و کار شوید، کار را با خودتان آغاز می کند .
با این روش قبل از اینکه بازاریاب به فکر فروش چیزی به مشتری باشد، از همان آغاز کار، باید به فکر باور خودش به فروش موفقیت آمیز باشد .
بازاریاب پیشرفت گرا قبل از شناخت کامل خواسته ها و نیازهای بازار هدف، نگهداشت مشتریان، و افزایش سهم بازار، بر روی ظرفیت ها و پتانسیل های عالی خودش کار می کند.
در بازار یابی پیشرفت گرا قبل از حمله به بازار فروش ، سیستم ها عالی روان شناختی را برای یک تجارت اثربخش آماده می کند.
بازاریابی پیشرفت گرا از یک سو ، یعنی تسلط کامل برتمام جنبه ها ی اجرایی مانند ( از توسعه و تولید محصول گرفته تا روش های مختلف توزیع محصول و خدمات، قیمت گذاری، استراتژی های فروش، تبلیغات، روابط عمومی ، خدمات مشتریان) و از سوی دیگر به معنای تقویت جنبه های شناختی مانند ( انگیزه بالا ، خودباوری ، احساس شایستگی ، عملکرد شناختی بهینه ) است . نتایج تحقیقات نشان می دهد عملکردهای روان شناختی می تواند بر نگرش مثبت فروشنده و مشتری و میزان فروش تاثیر زیادی بگذارد.
از این نکته نباید غفلت کرد که مشتری ها تنها به کیفیت اجناس و محصولات توجه ندارند ، اعتماد به کیفیت شخصیت فروشنده خیلی برای مشتری مهم است . افرادی که محصولات شما را از خریداری می کنند یا از خدماتتان استفاده می کنند، محدود به کالا یا خدمات نمی شوند بلکه آنها با نوع شخصیت شما وارد مبادله و سرمایه گذاری می شوند . نام این فرایند ، تقویت برند شخصیتی است . نحوه تعامل مشتری ها با برند شخصیت شما است می تواند بر میزان فروش اثربخش باشد نه دیدن کالای شما.
به نوعی مشتری های بر کلمات بازاریاب های توجه نمی کنند بلکه بر احساسات آنها از فروش بیشتر دقت می ورزند. این تاکتیک جای صحبت زیادی دارد ، فقط به طور خلاصه به این موضوع اشاره شود که حافظه ی کوتاه مدت مشتری را شاید بتوان در چند ثانیه اول تحت تأثیر قرار داد ولی حافظه ناهشیار خیلی سر سخت ،فعال تر و دقیق است.
بازاریابی پیشرفت گرا فراتر از تمرکز بر ترفیع، فروش و تبلیغات حرکت می کند . فروش ، ترفیع و تبلیغ تنها یکی از بخش های بازاریابی پیشرفت گرا است ، تمرکز اصلی بازار یابی پیشرفت گرا، بر تقویت بر تقویت انگیزه پیشرفت و به نوعی خلق یک شخصیت پیشرفت گرا به عنوان یک فروشنده مسلط و حرفه ای و قابل اعتماد است.
بازاریابی پیشرفت گرا به معنای قدرت تسلط بر مشتری نیست ، بلکه راهبرد راهکارهای ارزشی دوسویه جلب اعتماد و اطمینان مشتری است.
افراد در بازاریابی پیشرفت گرا فروشنده نیستند ، بلکه سفیر یک برند شخصیتی ویژه می باشند که به صورت صدرصد حرفه ای با مشتریان خود وارد گفتمان فروش و ارائه خدمات می شو ند.
اگر هم اکنون به عنوان یک بازار یاب، نتایج خوبی از فعالیت خودتان نگرفته اید مشکل در اینجا است که از بازاریابی پیشرفت گرا بی اطلاع هستید. در این روش فروش حرف اول نیست، حرف اول ،اتکا به روشن کردن آتش انگیزه و باور درو نی تان است. آینده موفقیت تجاری ازآن کسانی است که همیشه در حال پیشرفت در تمامی ابعاد و جنبه های حرفه ای و روان خود هستند . راه اصلی پیشرفت، از توانمند سازی مهارت های خود ارزشی و خودباوری عبور می کند.
این روش تاریخ مصرف کوتاه و موقت ندارد بلکه به صورت دراز مدت و مستمر جنبه های فعالیت پیشرفت را رصد و ارزیابی می کند. کلید طلایی این روش در دست پرورش شخصیت بازاریاب پیشرفت گرا است نه فروشنده موفق . یک فروشنده خوب فقط محصول می فروشد ولی یک بازاریاب پیشرفت گرا احساس ارزش اعتماد بنا می کند . این استراتژی یعنی راهبرد ارتباط ریشه دار و ماندگار.
در بازاریابی پیشرفت گرا ، فروشنده ها در تمامی جنبه های فروش پیشرفت می کنند. اینجاست که بازار یاب هنگام فعالیتش احساس می کند که کار نمی کنند بلکه در هر لحظه به او احساس رشد و پیشرفت دست می دهد .
فروش بخشی از مرحله پیشرفت است ، مرحله ای دیگر رشد تجارب متعالی و درونی دیگر بازار یاب است. در این جنبه، چشم انداز آینده روشن موفقیت برای بازاریاب قابل لمس و احساس است. این روش یک تاکتیک پرورش” تفکرپیشرفت گرا ” است ؛ “شکوفایی تمامی جنبه های روان شناختی در هنگام فعالیت بازار یابی .”
” کارهایی که هر کس در تنهایی انجام می دهد ، معرف شخصیت اوست . شخصیت مانند ، شهرت و موفقیت نیست . شخصیت خودِ فرد است. ” (بیل هیبلز)
تضمین تبدیل شدن به یک بازار یاب حرفه ای و درجه یک ، یعنی شکوفایی ظرفیت های بلقوه ی روان شناختی در هنگام کار و فعالیت (بیداری احساس شایستگی ، ارزش ها و علاقه ) . شخصیت سازی تجاری یعنی خلق برند برجسته و ممتاز یعنی نشان دادن سطوح عالی ، یعنی عرضه ی گران بهاترین کالا.
شخصیت پیشرفت گرا به کسی هدیه داده نمی شود ، بلکه باید آن را با تفکر پیشرفت گرا پرورش داد. بازار یابی پیشرفت گرا یعنی پرورش درون فرد .
هویت و شخصیت در بازار یابی پیشرفت گرا حرف اول را می زند . تظاهری در کار فروش نیست ؛ انرژی اصلی، ارائه ارتباط ارزشی بلند مدت می باشد. این راهبرد هدایتگر پیشرفت فروش مستمر است. اگر هویت و شخصیت بازاریاب استوار باشد می توان به فروش بلند مدت اعتماد کرد.اگر شخصیت پیشرفت گرا تقویت شود ، میزان فروش هم بالا می رود.
اگر یک بازاریاب در مورد خودش و کارش شک و تردید داشته باشد ، این شک و تردید را به مشتری، کارفرما، و حتی کالای خودش انتقال می دهد ؛ دستاورد چنین اندیشه ها و باورهای های مخربی ، چیزی جزء شکست و ناکامی نیست.
در این لحظه باید یک موضوع را به صورت صادقانه گفت : اگر شخصیت خودتان را درست بنا نسازید ، خبری از فروش و مشتری درست هم نیست.
افرادی که به صورت مدام نسبت به خود و آینده ی کاری، شک و تردید دارند ، ممکن است بارها پای آنها در هنگام کارشان بلغزد ، احساس ضعف کنند، به شایستگی خود تردید کنند ، موفقیت را ناممکن ببینند ، خودباوری خود را نادیده بگیرندو انرژی متقاعد کردن را از دست بدهند . این تراژدی های احساس درماندگی در حین کار، بر باد دان زمان ، استعداد، سرمایه ؛ یعنی خلع سلاح یک بازاریاب یا یک فروشنده در بازار کار و تجارت ؛ یعنی نشان دادن پاشنه آشیل . یک بازار یاب حرفه ای قبل از ساختن و پیدا کردن مشتری ها ، در گام نخست خودش را کشف می کند . یک بازار یاب پیشرفت گرا به خوبی می داند که چه کسی است ، هدفش چیست ، آینده به چه شکلی است ؛ او متظاهر نیست.
بازاریاب های پیشرفت گرا، افراد خودشکوفا، قابل اعتماد، صادق ، مسئولیت پذیر ، هوشیار ، اکتیو ، با انگیزه و هدفمند ، آینده نگر ، فرهنگ مدار هستند. بازار یابی پیشرفت گرا تمامی حواس ها را حساس و قدرتمند می سازد.
خلاصه بگویم : بازار یاب های حرفه ای پیشرفت گرا با بهره بردن از تفکر پیشرفت گرا، هر کاری را با انگیزه ی سطح بالا انجام می دهند. آنچه یک بازار یاب را به ورطه ی شکست و ناکامی هدایت می کند ، بازار کساد، مشتری بد ، محدودیت های محیطی و دیگر بهانه ها نیست ، بلکه ناکامی اصلی ریشه در درماندگی درونی در نداشتن انگیزه پیشرفت است. وقتی کسی به پیشرفت خودش اعتماد و باور دارد ، در هر شکستی ، درس های بزرگی می آموزد.
“نوع پرورش شخصیت بازار یاب ، از شرایط و رویدادهای فروش مهمتر است.”
سر فصل های آموزشی :
اهمیت کلان پرورش تفکر پیشرفت گرا
روان شناسی بازاریابی
راز قدرت شخصیت
منشأ آموزش شخصیت قوی و ضعیف
بحران اقتصادی یا بحران شخصیت
سازه های افکار شکست خورده و افکار پیشرفت گرا
مهندسی تفکر بازاریابی پیشرفت گرا
جامعه هدف آموزشی :
کارآفرینان
بازار یاب ها
مسئولین و مدیران بازار یابی
صاحبان صنایع و شرکت های دولتی و خصوصی
مدیران و کارکنان
اساتید و مربیان آموزشی
شیو ه ی آموزش
گروهی و فردی
ابراهیم علی عزیزی
نویسنده ، پژوهشگر و مدرس توانمند سازی انگیزش پیشرفت
پایه گذار تفکر پیشرفت گرا
جهت کسب دوره های آموزش می توانید در بخش اطلاعات تماس، در سایت کلید اوج به نشانی www.kelideoj.ir مراجعه نمایید.
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن