توانمندسازی فن بیان پیشرفت گرا

توانمندسازی فن بیان پیشرفت گرا
برخورداری از فن بیان و سخنوری علاوه بر اینکه یک هنر است ، در دل آن نشانه یک آمادگی روانی وجود دارد . این آمادگی نیاز به هوش ، ذکاوت خواصی ندارد ، هر کسی توانایی دارد که در این زمینه به مهارت و موفقیت برسد.
ناتوانی انسان در ایجاد رابطه با اجتماع به دلیل عدم توانایی فن بیان و ترس از رو به رزو شدن با اجتماع ، می تواند صدمات جبران ناپذیری به شرایط زندگی فردی و اجتماعی او بزند . خوشبختی و بهزیستی ما به عنوان موجودات اجتماعی به میزان زیادی به انسجام و ارتباط ما با جامعه بستگی دارد . بی شک توانایی در مهارت فن بیان تأثیری شگرف بر تجربه های زندگی درونی و بیرونی ما خواهد گذاشت.
” دانشگاه هاروارد یک بررسی در زمینه این که چرا افراد کار خود را از دست می دهند انجام داده است. این بررسی نشان داده که فقط ۳۴ درصد به علت عدم توانایی در انجام کار، از کار بی کار می شوند ، در حالی که ۶۶ درصد به علت عدم موفقیت در روابط انسانی اخراج می گردند. (پرورش استعداد همگانی ابداع و خلاقیت ص ۲۰۳)
فردی که توانایی ارتباط سازنده با جامعه را نداشته باشد بی شک به فردی تبدیل می شود که دایماً با شکست های مختلفی رو به رو خواهد شد.
برای اینکه فرد بتواند سلامت خود را حفظ کند باید احتیاج به پیشرفت و فعالیت مثبت در او ارضاء شود ؛ زیرا اگر این تمایل (میل به پیشرفت) به طور مداوم سرکوب گردد، فرد دچار اختلال روانی می شود. (بهداشت روانی ص ۷۰)
برای هر انسانی لازم است تا بر قسمتی از محیط خود مسلط باشد زیرا انسان ها در حقیقت و در تمام دوران زندگی دایماً با محیط پیرامون خود در کشمکش هستند و سعی دارند که بر آن مسلط شوند. میل به پیشرفت به صور گوناگون ظهور می کند و ارضای این میل برای نگهداری بهداشت روانی ، امری اصولی است و به همین دلیل پیشرفت در فن بیان ، همان عامل کلید مهم طلایی است که می تواند انسان را به این هدف برساند .
اگر خواهان همزیستی و همنوایی مؤثر با جامعه هستید و می خواهید از جریان رو به رشد جامعه لذت و بهره بیشتری ببرید باید برای دستیابی به این هدف با تفکر پیشرفت گرا قدم در جامعه بگذارید. راه مؤثر ایجاد ارتباط مؤثر با جامعه از طریق تقویت فن بیان عبور می کند که برخورداری از خود این موضوع هم، به مهارت تفکر پیشرفت گرا نیاز دارد.
با همنشین شدن با مردم جامعه و هم صحبت شدن با آنها است که قدرت بیان شما تقویت می شود . کسی که از ارتباط کلامی احساس ناتوانی می کند و از این شرایط در رنج است ، برای ملحق شدن به جمع و ارتباط با مردم احساس ناامنی و تهدید می کند.
توانایی های بلفعل و بلقوه ما از تجارب زندگی اجتماعی ما بر می خیزند . انسان با گوشه گیری و انزوا طلبی باید رویای رشد و شکوفایی واقعی زندگی خود را فقط در خواب ببیند.
فن بیان برای یک مهارت اساسی برای تقویت توانایی انسان برای استخراج استعدادهایش فوق العاده است .
فن بیان پیشرفت گرا زمینه ها و عرصه های ارتباط اجتماعی ما را به نحو چشمگیر چنان رشد می دهد که به طبع آن، شاهد رشد شخصیتی و رفتاری فراگیر در زندگی را فراهم می آورد که خود این مسأله باعث نردبان پیشرفت و موفقیت ما را در عرصه های گوناگون زندگی فردی ، اجتماعی و حرفه ای قدرتمند می کند.
همین طور که از نردبان فن بیان پیشرفت گرا بالا می روید قدرت تأثیرگذاری و نیروی اثربخش فن ارتباطات را بهتر درک خواهید کرد. فن بیان پیشرفت گرا یک راهبرد و استر اتژی عملیاتی فوق العاده است، که در آن گامی های اساسی برای احساس شکوفایی ،شایستگی، کارآمدی، احساس خودمختاری و تسلط بر شرایط در درون تان کشف می شود . از این طریق می توانید خودتان را فراتر از شرایط حس کنید و بر اوضاع زندگی فردی واجتماعی مسلط شوید .
رابطه ارتباطات مؤثر اجتماعی و توانایی های کلامی یک رابطه دوسویه است. قدرت بیان به شما نیروی اعتماد به نفس و خودباوری مثبت و امنیت روانی برای تحقق اهداف اجتماعی می بخشد و از سویی دیگر همین ارتباطات اجتماعی موجب شکوفایی بیشتر توانایی های روانی و استعدادهای بلقوه شما می شود .
کمرویی و خجول بودن یکی از موانع فراگیر اجتماعی است که بسیاری از اشخاص گرفتار این بحران می شوند. یکی از موانعی که موجب عدم رشد شخصیتی ما می شود خجالتی بودن ما است . خجالتی بودن چوب لای چرخ ارتباطات اجتماعی و از آن طرف مانع رشد توانایی های روانی ما می شود . افراد خجالتی از پیوستن به مردم و اجتماع گریزانند؛ از راه یابی به محیط ها و اجتماعات جدید فراری هستند. می دانید چرا ؟ چون احساس می کنند در میان شرایط جدید و یا جمع مجبور می شوند خود را فاش کنند ، یا ممکن است توسط دیگران قضاوت شوند و در مورد خود و یا دیگران و شرایط مختلف سخن بگویند.
افراد خجالتی به سختی می توانند ارتباط برقرار کنند ، چون ذهن آنها آمادگی مقابله با چالش سخن گفتن را ندارد و به همین دلیل عقب نشینی آنها از ارتباط اجتماعی می شود . این اتفاق باعث می گردد که خرانه ی کلامی و بیانی این افراد پُربار نباشد و دشوار می توانند کلمات مناسب ارتباطی را پیدا کنند.
افراد خجالتی موقعیت هایی را برای خود خلق می کنند که بر روی رضایت از خود و زندگی شان تأثیر منفی می گذارد.
صحبت کردن برای بعضی از مردم همانند یک کابوس وحشت ناک است،به همین دلیل آنها خنجر اجتناب از مردم و اجتماع را در شاهرگ جریان رشد زندگی خود فرو می کنند. فرار از پیوستگی اجتماعی و نپیوستن با مردم و جامعه هر چند در حد یک گفتگوی کوتاه، می تواند برای بعضی ها در حکم پرش از یک آسمان خراش چند طبقه تلقی شود.
باید بدانید که افراد موفق لزوماً انسان های خاصی نیستند. با توجه به تحقیقات چندین ساله ام در زندگی انسان های بزرگ و موفق، خوب می دانم که اکثر آنها از قدرت بیان برای ایجاد موفقیت و رشد اهداف خود بهره های زیادی برده اند.
راه سومی وجود ندارد، یا باید با اجتماع بیامیزیم تا رشد کنیم یا باید آماده عواقب هولناک کناره گیری از اجتماع را بپذیریم . در این صورت چیزی وحشتناک تر از این در زندگی وجود ندارد که با کناره گیری از اجتماع ، باید با جریان لذت بخش پیشرفت و ترقی خود تا ابد خدا حافظی کنیم.
فن بیان پیشرفت گرا به این دلیل قدرت ارتباطات اجتماعی و کلامی را افزایش می دهد چونکه این مهارت را از تقویت عزت نفس و خودشکوفایی افراد آغاز می کند .
عناوین سرفصل های دوره های آموزشی :
بخش اول نظری :
عصر تفکر پیشرفت گرا
نیاز به تفکر پیشرفت گرا
آثار تفکر پیشرفت گرا
بررسی ویژگی های افراد پیشرفت گرا
بخش دوم کاربردی :
ابزارهای قدرتمند روانی – رفتاری فن بیان پیشرفت گرا
مهندسی فن بیان پیشرفت گرا
جامعه هدف آموزشی :
کارآفرینان
مدیران
بازار یاب ها
صاحبان صنایع و شرکت های دولتی و خصوصی
اعضای خانواده و فرزندان
دانش آموزان و دانشجویان
اساتید و مربیان آموزشی
شیو ه ی آموزش :
گروهی و فردی
ابراهیم علی عزیزی
نویسنده ، پژوهشگر و مدرس روان شناسی انگیزش پیشرفت
پایه گذار تفکر پیشرفت گرا
جهت تهیه محصولات در این زمینه می توانید به بخش فروشگاه مراجعه نمایید.
جهت کسب دوره های آموزش می توانید در بخش اطلاعات تماس، در سایت کلید اوج به نشانی www.kelideoj.ir مراجعه نمایید.
نگرش آب باریکه (بخش دوم)
هدف های ارزشی درونی
نقش ارتباط ذهن و بدن
نقش ارتباط ذهن و بدن